Over ons - Kringloop Gemini

Over ons

Klantgericht

Bij Kringloop Gemini bent u aan het juiste adres voor de beste service in de winkel. In overleg met ons personeel krijgt u altijd de beste prijs. Ervaart u problemen met het door u gekozen product? Meld het aan ons en wij zoeken naar een gerichte oplossing, zodat we allemaal tevreden zijn.

Producten

Onze producten worden voordat ze de winkel in gaan altijd uitvoerig getest. Waar kan wordt er een lichte aanpassing gedaan. U vindt dus bij ons in de winkel altijd complete en goed werkende producten.

Maatschappelijk

Gemini is een bedrijf dat via een maatschappelijke weg zijn diversiteit naar buiten brengt. Maatschappelijk proberen wij van alle kanten bij alles betrokken te zijn. Zo faciliteren we bij evenementen in de buurt en roepen we onder andere oude meubels, kleding, boeken nieuw leven in en proberen we zo mensen weer tevreden, met een glimlach, achter te laten.

Over Gemini Groep

Wij zijn GEMINI. Een bedrijf met meerdere takken van sport. Wij verzorgen woningontruimingen, schilderen, klussen in en om het huis en hebben een kringloopwinkel in Rosmalen aan de Graafsebaan 24. Geen opdracht is voor ons te gek!